GROTE MERKEN BEVELEN ONS AAN

Dankzij onze deskundigheid stellen grote merken vertrouwen in ons en bevelen ze ons aan. Dit zijn onze partners:

Tefal

Nr. 1 in de wereld gespecialiseerd in anti-aanbakkeukenaccessoires. Door de jaren heen heeft Tefal innovatieve oplossingen bedacht en is wereldleider geworden op het gebied van anti-aanbakkeukenaccessoires die ze nu naar meer dan 120 landen exporteren. De hele wereld heeft vertrouwen in Tefal vanwege zijn hoogwaardige producten en Tefal vertrouwt op Sun omdat onze vaatwasmiddelen hun producten in het Ingenio-assortiment perfect reinigt zonder ze te beschadigen.

Tefal
Pyrex
Pyrex

Een van de belangrijkste merken op het gebied van keukengerei en kookaccessoires. Sinds 1915 heeft Pyrex generatie op generatie haar deskundigheid en passie aangewend om haar consumenten te bedienen en hen te helpen in de keuken. Pyrex beveelt Sun aan omdat onze producten hun accessoires perfect schoon maken.

Bormioli

De Bormioli Rocco groep is een van de belangrijkste internationale glasproducenten en exporteert haar producten naar meer dan 100 landen. Haar portefeuille is opgebouwd uit innovatief ontwerp, Italiaanse kwaliteit en sterke differentiatie. Bormioli heeft onze producten getest en beveelt Sun aan voor een smetteloze vaat.

Bormioli
Curver
Curver

Het bedrijf dat uw eigengemaakte gerechten al meer dan 65 jaar vers houdt. Door de jaren heen heeft Curver een eindeloze reeks opbergdozen en nieuwe technologieën ontwikkeld. Vierkante, ronde, versierde dozen voor in de magnetron met een stoomventiel of luchtdichte sluiting van siliconen om levensmiddelen een lange tijd te bewaren. Curver beveelt Sun aan voor het afwassen van de Grand Chef en Aroma Fresh dozen.

Guy Degrenne

Franse deskundigheid ten bate van de culinaire kunst sinds 1948. Door de jaren heen heeft Guy Degrenne Franse knowhow ontwikkeld die tot uitdrukking wordt gebracht in het ontwerp van zijn collecties en diensten op maat. Guy Degrenne vertrouwt erop dat Sun voor delicaat servies zorgt en beveelt ons bij zijn klanten aan, omdat men er zeker van is dat er een vlekkeloos resultaat verkregen zal worden.

Guy Degrenne
Haviland
Haviland

Haviland is een Franse porseleinproducent die in 1842 werd opgericht door David Haviland, een gepassioneerd Amerikaans zakenman. Zijn zoon heeft het familiebedrijf getransformeerd tot één van de grootste Europese porseleinproducenten. Haviland is nu nog een van de laatste Franse porseleinfabrieken die zijn producten nog geheel in Limoges vervaardigt. Haviland heeft onze producten getest en beveelt onze producten aan omdat ze perfect reinigen en goed zijn voor hun vaatwasserbestendige assortiment.


TOP