ER BLIJVEN RESTEN VAATWASMIDDEL ACHTER IN MIJN VAATWASSER

WAAROM BLIJVEN ER RESTEN VAATWASMIDDEL IN HET BAKJE ACHTER?

Het kan gebeuren dat u resten vaatwasmiddel in het daarvoor bestemde reservoir aantreft. Vaak wordt uw vaat in dit geval minder goed schoon dan normaal. Hier komt dit door en zo kunt u dit voorkomen:

  • Een vochtig vaatwasmiddel of vaatwasmiddelreservoir: het tablet of vaatwasmiddelreservoir was nat toen u het vaatwasmiddel in de machine deed. Zorg ervoor dat uw handen en het vaatwasmiddelreservoir droog zijn voor u de tablet erin stopt.

  • Onjuist vaatwasprogramma: het programma was te kort en/of te koud. Probeer de volgende keer een langer vaatwasprogramma op een hogere temperatuur als de vaat erg vies is. Kijk op tips van Sun om het juiste programma voor uw behoefte te vinden door hier te klikken.

  • Deksel van het vaatwasmiddelreservoir is geblokkeerd: het deksel van het vaatwasmiddelreservoir kan niet open. Zorg ervoor dat het deksel elke keer dat u het laadt, probleemloos open kan.

  • Vaatwasmiddelreservoir krijgt geen water: zorg ervoor dat de sproeiarmen niet verstopt zitten en dat ze zonder problemen kunnen ronddraaien. Zorg ervoor dat de vaatwasser niet te vol zit zodat het water bij het vaatwasmiddelreservoir kan komen.


TOP