THEEVLEKKEN OP UW VAAT?

Enkele tips om dit probleem op te lossen:

  • Controleer wanneer u Sun Classic producten gebruikt regelmatig of de reservoirs voor het spoelglansmiddel en het vaatwaszout niet leeg zijn. Sun Spoelglansmiddel en Sun Vaatwaszout dienen namelijk samen met Sun Classic gebruikt te worden voor optimaal resultaat. Vraag informatie op over de hardheid van uw water om het zoutreservoir aan te passen door de op de verpakking aanbevolen dosering op te volgen.

  • Gebruik alleen intacte vaatwasproducten. Natte of verlopen tabletten wassen niet goed af. Vouw de binnenzak goed dicht en sluit de doos of de luchtdichte zak goed af om ze te bewaren. Bewaar uw producten op een koele en droge plaats buiten bereik van vocht.

  • Gebruik uw producten binnen 6 maanden na de aankoopdatum voor het beste resultaat. Bewaar ze buiten het bereik van kinderen.

  • Zorg ervoor dat er water op alle oppervlakken van uw vaat kan komen. Organiseer uw vaat volgens de instructies van uw vaatwasser en zorg ervoor dat de sproeiarmen niet geblokkeerd worden. Zorg ervoor dat de gaatjes in de sproeiarmen niet verstopt zitten en plaats uw vaat zo dat er op alle oppervlakken water kan komen.


TOP