GEBRUIK PRODUCTEN DIE AANSLUITEN BIJ WAT U NODIG HEEFT

TABLETTEN

Dit kunnen traditionele producten zijn die alleen een reinigingsfunctie hebben, of het kunnen All-in-1 producten zijn die gelijktijdig voor reiniging, spoelglans en zout dienen. Sommige All-in-1 tabletten bieden zelfs bescherming voor glaswerk, de vaatwasser of functioneren op een lagere temperatuur.  


Voor een smetteloze dagelijkse vaat gebruikt u Sun All-in-1 Tabletten Standaard of Citroen voor reiniging, spoelglans en zout.

Voor de hardnekkigste en vuilste vlekken gebruikt u Sun Extra Power, de meest krachtige reiniging van Sun, zelfs op lage temperaturen.

Voor een perfect glanzende vaat zonder strepen gebruikt u Sun Extra Shine All-in-1, onze Nr. 1 op het gebied van glans*

VAATWASZOUT  

Dit verbetert de prestaties van uw vaatwasmiddel: kalk vermindert namelijk het effect van een vaatwasmiddel. Vaatwaszout gaat kalkaanslag tegen. Het vormt een noodzakelijke aanvulling op een Sun Classic product (tabletten of poeder).

Het gebruik van zout wordt aanbevolen in regio's waar het water matig tot zeer hard is. Wanneer het water erg hard is  (>35°fH), raden we zelfs om zout in combinatie met Alles-in-1 tabletten te gebruiken. Klik hier om de hardheid van het water in uw regio bekijken.

SPOELGLANSMIDDEL

Dit zorgt voor een glanzende en kurkdroge vaat. Een spoelglansmiddel voorkomt druppelvorming en strepen die vooral op glazen goed te zien zijn. Het zorgt voor nog meer glans op de vaat en maakt een eind aan afdrogen met de hand. Het vormt een noodzakelijke aanvulling op een traditioneel product (tabletten, vloeibaar of poeder).

MACHINEREINIGER

Deze aanvulling voor de vaatwasser verwijdert kalkaanslag, nare geurtjes en vetresten, waardoor de levensduur van uw vaatwasser toeneemt. Gebruik dit product in een lege vaatwasser tijdens een volledig, heet vaatwasprogramma. Aanbevolen wordt om één keer per maand een zakje Machinereiniger te gebruiken.

MACHINEVERFRISSERS  

Een enkele handeling om een eind te maken aan nare geurtjes wanneer u uw vaatwasser open doet. Dit product zit aan de korf van de vaatwasser en gaat 2 tot 3 maanden mee zonder chemische aanslag of geurstoffen op uw vaat achter te laten.

    *In vergelijking met Sun Tabletten.
 
TOP